Брандън Дженингс аут до края на сезона


Брандън Дженингс аут до края на сезона
(сн. USAToday)
26-01-2015 20:06

Лоша новина за Детройт Пистънс

 

25-годишният гард на Детройт Пистънс Брандън Дженингс  ще пропусне останалата част от сезона, след като скъса ахилесово сухожилие на левия крак.

 

Дженингс получи контузията на мача срещу Милуоки Бъкс в събота вечер и ще се наложи да претърпи операция. В личния си профил в twitter гардът заяви, че ще се наложи да бъде извън игра от 6-9 месеца.

 

Тази година бе най-силна в кариерата на Дженингс. Той записа средно по 15,4 точки на мач и 6.6 асистенции в 41 мача.

В последните мачове Детройт подобриха актива си на 12-16, след като направиха ужасен старт. Грег Монро коментира, че това е огромна загуба за тях. „Дженингс има огромна заслуга за успеха, който постигнахме до сега и ще ни бъде много трудно без него.“, заяви крилото на Пистънс.

 

Старши-треньорът Стан Ван Гънди сподели, че съжалява много за лошата новина:. „Бранънд обича баскетбола страшно много, може би повече от всеки друг състезател, който е бил около мен. Той не спираше да тренира цяло лято и не излизаше от залата. Благодарение на това сега, той направи най-добрия си сезон в своята кариерата, но ще трябва да пропусне остатъка от него. Това е ужасно.“ 

__________________

 

Заповядайте в онлайн спортен магазин SportForMe

 

Вижте какво се случва в света около нас с FBR.BG

 

Харесайте BGbasket.com във Фейсбук

 

Следвайте BGbasket.com в Туитър


Тагове: Брандън Дженингс
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи