Официално: Баскетболисти v/S футболисти на Левски в мач за спасението на клуба


Официално: Баскетболисти v/S футболисти на Левски в мач за спасението на клуба
26-01-2015 22:12

15 февруари, Арена Армеец - последен шанс са спасението на Левски


Баскетболният клуб на Левски прие идеята на журналиста от Гонг Томислав Русев, за мач между баскетболисти и футболисти, който да помогне за спасението на баскетболния тим.

 

Тити Папазов и момчетата му застанаха зад плана, предложен на 21 декември, след като баскетболистите на Левски показаха на феновете, че остават до край верни на идеята, а феновете им отговориха подобаващо с пълна подкрепа от трибуните. Георги Иванов-Гонзо, Стойчо Стоев и футболният Левски също вече подадоха ръка на идеята, и ще се включат в шоуто.


То ще се проведе на 15 февруари (неделя) от 15:00 часа в Арена Армеец. Билетите ще са по 10 лв. и ще бъдат пуснати в продажба 10-тина дни преди шоуто. Това заяви старши-треньорът на тима Константин Папазов. Всички средства от билетите ще отидат за финансирането на клуба. И ако залата се напълни, то тимът ще събере животоспасяващите 100 000 лв. С тях тимът може да изкара поне до лятото и ще получи още време за намиране на средства.


Баскетболисти, футболисти, ветерани и фенове ще предложат много сини страсти и емоции, а най-голямата зала в България от своя страна ще отвори врати за спектакъла безвъзмездно.


Празник, мини-копие на юбилея за 100-годишнината на Левски, остава единствената надежда за спасение на баскебтолния тим, който е застрашен от фалит!


Пълната програма и изненадите, ще стават ясни в следващите седмици. Ако имате идеи как да премине „синьото“ шоу и кой искате да видите в Арена Армеец – споделете ги във facebook страницата на Левски.

__________________

 

Заповядайте в онлайн спортен магазин SportForMe


Вижте какво се случва в света около нас с FBR.BG

 

Харесайте BGbasket.com във Фейсбук

 

Следвайте BGbasket.com в Туитър



Тагове: Левски
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи