Милуоки прати хора да гледат Везенков


Милуоки прати хора да гледат Везенков
27-01-2015 16:02 | 7 дни спорт

Поне три отбора от НБА следят българския талант


Не е тайна, че талант №1 в българския баскетбол Александър Везенков може да играе в НБА още от следващия сезон. Ето защо от Милуоки Бъкс не си губят времето и пратиха хора да следят изявите на 19-годишното крило по време на мача на неговия Арис срещу Панелефсиниакос. Българинът отново бе над всички за своите и помогна с 18 точки и 4 борби за победата със 79:61.

По-рано през сезона представители на Атланта и Ню Орлиънс също ходиха до Гърция да гледат Везенков.

 

Интересен факт е, че въпросните скаути са представители на младия грък Янис Антетокумпо, който вече играе в Милуоки и заслужи много похвали с представянето си. Антетокумпо остана втори в класацията за най-добър млад играч в Европа в гласуването на сайта на ФИБА, а Везенков е четвърти. Най-добър млад играч стана хърватинът Дарио Шарич.

 

В същото време Везенков започна свой блог в сайта esake.gr и коментира тази класация и мястото си в нея. "Искам да благодаря на всички, които са гласували за мен в анкетата за най-добър млад играч в Европа. Също така поздравявам Янис Антетокумпо, който стана втори. Вярвам, че той трябваше да е на първо място”" коментира българският национал.

__________________

 

Заповядайте в онлайн спортен магазин SportForMe


Вижте какво се случва в света около нас с FBR.BG

 

Харесайте BGbasket.com във Фейсбук

 

Следвайте BGbasket.com в Туитър


Тагове: Александър Везенков
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи