Два яки мача ни чакат в ЕВРОХОЛД Балканска лига днес


Два яки мача ни чакат в ЕВРОХОЛД Балканска лига днес
27-01-2015 13:03

В Черна гора и Румъния ще се решава класирането в двете групи


Първата фаза в ЕВРОХОЛД Балканска лига е пред своя край, а от нея остават още четири срещи. Едната от тях е Рилски спортист - Куманово, която ще се играе утре в Самоков, но преди това днес има два важни мача, които до голяма степен ще определят класирането в двете групи.


В Черна гора Теодо приема Сутеска в дерби, което ще определи кой от двата тима продължава напред и кой отпада. Играе се за победа, тъй като само тя дава възможност за втората фаза. Затова е ясно - двата тима ще хвърлят всичко и ще гонят успех с всички сили, което ни гарантира много емоции и интересни моменти. Победителят ще влезе в четворката на групата и съответно в следващата фаза, докато загубилият ще отпадне от турнира.


В другата група днес ще се играе срещата Крайова - Морнар, която също е с пряко значение за подредбата на местата в нея. И двата тима са си осигурили продължаване напред, но срещата е важна за разпределяне на местата. Затова и двата отбора ще гонят успеха с всички сили, тъй като е важно кой няма да остане четвърти, за да не влезе с 0-2 в следващата фаза. Гостите могат да си позволят и загуба с до 19 точки и ще останат в тройката, а Крайова трябва да бие задължително, за да е втори или трети и да изпревари Сигал Прищина.

 

И двата мача ще могат да се гледат в интернет на адрес Sportmedia.tv.


ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ ОТ ГРУПА А НА ЕВРОХОЛД БАЛКАНСКА ЛИГА

 

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ ОТ ГРУПА В НА ЕВРОХОЛД БАЛКАНСКА ЛИГА

 

ВРЕМЕННО КЛАСИРАНЕ В ГРУПИТЕ НА ЕВРОХОЛД БАЛКАНСКА ЛИГА

 

ИНДИВИДУАЛНА СТАТИСТИКА ОТ ЕВРОХОЛД БАЛКАНСКА ЛИГА

 

ОТБОРНА СТАТИСТИКА ОТ ЕВРОХОЛД БАЛКАНСКА ЛИГА


Тагове: ЕВРОХОЛД Балканска лига
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи