Цветан Луканов: Подкрепям Александър Тодоров


Цветан Луканов: Подкрепям Александър Тодоров
Цветан Луканов (в средата)
23-02-2015 13:01

Вчера стана ясно, че Александър Тодоров няма да може да води Балкан поради здравословни проблеми. Така той излезе в болнични и бе заменен от сърбина Влада Вукойчич.


Изпълнителният директор на клуба Цветан Луканов подкрепи старши-треньорът и даде официално изявление относно треньорската смяна:


Александър Тодоров има моето пълно разбиране и подкрепа за решението си. През изминалите 12 месеца аз бях този, който настоявах в моите разговори с него да почива и да се възстановява, независимо от това колко важни мачове ни предстоят.

 

Независимо от последиците, които отсъствието му би донесло на Балкан, открито го подкрепям и сега, когато в него най-после узря единственото разумно решение, да се погрижи за разклатеното си здраве. Същевременно съм наясно, че отборът ни не може да продължи напред единствено с помощник-треньора Васил Христов, който няма необходимия А лиценз. Затова взехме решение, че в периода докато Александър Тодоров е в болничен, да ангажираме специалист, който да продължи работата с момчетата.

 

От днес (23 февруари) подготовката на Балкан ще води Влада Вукойчич - опитен сръбски специалист, бивш наставник на Мега, Цървена звезда и МЗТ Скопие и победител в Адриатическата лига начело на ФМП Железник. Благодаря на Александър Тодоров за всичко, което направи за Балкан през изминалите три сезона и му желая успешно и скорошно възстановяване.

__________________

 

Заповядайте в онлайн спортен магазин SportForMe


Вижте какво се случва в света около нас с FBR.BG

 

Харесайте BGbasket.com във Фейсбук

 

Следвайте BGbasket.com в Туитър




Тагове: Цветан Луканов, Цветан Луканов, Балкан
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи