Влада Вукойчич начело на Балкан до края на сезона


Влада Вукойчич начело на Балкан до края на сезона
(сн.lap.bg)
23-02-2015 13:13 | botevgrad.com

Ботевградчани проведоха първа тренировка с новия си треньор


Днес сутринта сръбският специалист Влада Вукойчич проведе първото занимание като старши-треньор на Балкан. Той зае функцията на Александър Тодоров, който ще преустанови временно работата си заради здравословни проблеми. 

 

Договорът на 42-годишния Вукойчич с БК Балкан е за три месеца, съобщава местен сайт, което означава, че той ще бъде начело на тима до края на сезона. До момента в класирането на НБЛ тимът от Ботевград заема второ място с 12 победи и 4 загуби. С три повече е Лукойл Академик.

 

В кариерата си до момента наставникът има почти цял сезон начело на Цървена Звезда преди две години. След това води МЗТ Скопие, а този сезон започна в Ливан. Сръбският треньор пристигна в Ботевград вчера по искане на изпълнителния директор на клуба Цветан Луканов, който е наясно със здравословното състояние на Александър Тодоров.

 

Самият Влада Вукойчич е избран от един от най-известните сръбски мениджъри Мишко Ражнятович, собственик на отбора Мега Лекс, където от края на миналата година един от основните спонсори е ботевградската фирма Лекс Груп. Именно между 2010 - 2012 година Вукойчич е начело на тима на Мега.

__________________

 

Заповядайте в онлайн спортен магазин SportForMe


Вижте какво се случва в света около нас с FBR.BG

 

Харесайте BGbasket.com във Фейсбук

 

Следвайте BGbasket.com в Туитър


Тагове: Влада Вукойчив, Балкан
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи