Мис BGbasket.com 2014 официално бе наградена


Мис BGbasket.com 2014 официално бе наградена
президентът на БФБ Георги Глушков и МисBGbasket.com2014 (сн.БФБ)
02-03-2015 12:16

Победителката в конкурса получи титлата на Купата в Бургас


Бившата състезателка на Берое Стара Загора Галина Георгиева, която спечели първия конкурс в историта на сайт ни официално бе коронясана с титлата – Мис BGbasket.com.2014. Това направи вчера преди финала за Купата на България президентът на федерацията Георги Глушков. Той връчи специалната лента на победителката в конкурса като й подари огромен букет и подарък от сайта – безплатен уикенд за двама в хотел „ЕЛА“, гр.Боровец.

 

Припомняме, че Галина бе избрана от читателите на сайт №1 за български баскетбол след гласуване, което продължи повече от половин година. Надпреварата беше в три етапа, като първо бяха 25 състезателки картотекирани през сезон 2013/2014 в женската НБЛ, а след това те станаха 10. В последния трети етап се гласуваше за пет момичета, от които се определи и Мис BGbasket.com 2014.

 

В момента красивата Галина не се състезава, тъй като претърпя няколко операции, но се надява за следващия сезон да се възстанови напълно. В момента тя напусна Стара Загора, където прекара последните шест години, а сега се отправя към нови предизвикателства.

 

(сн.БФБ)

 

Вижте ТУК специално интервю, което тя даде за BGbasket.com, ето и още едно тук.

 

Ето и крайното класиране в конкурса ТУК.

__________________

 

Заповядайте в онлайн спортен магазин SportForMe


Вижте какво се случва в света около нас с FBR.BG

 

Харесайте BGbasket.com във Фейсбук

 

Следвайте BGbasket.com в Туитър


Тагове: Мис BGbasket.com, Галина Георгиева
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи