Блогът на Кали Каспър: Една искра вяра и надежда


Блогът на Кали Каспър: Една искра вяра и надежда
06-03-2015 16:57 | BGbasket.com

Калина Иванова (с артистичен псевдоним Кали Каспър) вече е на 19 г. и тази година завърши 31-во СУЧЕМ "Иван Вазов" в София. Играла е за отборите за столичните Септември, Шампион 2006, Левски и Славия, както и за Асеновец 2005. Има много титли в различните възрасти, както и едно участие на Европейско първенство. За последно бе капитан на женския отбор на Шампион 2006. 


Ето и нейното виждане именно по този въпрос

Реших да изкажа мнение относно многобройните билбордове, обяви и плакати из столицата ни, че е европейска столица на спорта през 2018 г. Няма как да остана безучастна, при положение, че аз самата прекарвам не малка част от деня си по залите, за да тренирам.


Много бих искала да попитам кому е нужна тази кандидатура и това призвание? Това някаква „заблуда на врага” ли трябва да представлява? Наистина ли благодарение на това признание ще се обърне най-накрая внимание на условията, в които ние – уж бъдещето на България, тренираме? Сред нас има толкова много таланти във всеки един спорт и във всяка едно начинание. След успехи на тези така наречени „млади надежди“ всички започват да ги ласкаят, даже се стига и до похвала към съответната федерация, че чак и към  правителството. Но защо? С какво е заслужило то тези похвали? Какво е направило за нас?

 

Цялата публикация прочетете ТУК

 

Повече материали на автора в личния й блог http://bulletproof-kasper.blogspot.com/

_________________

 

Вижте какво се случва в света около нас с FBR.BG 

 

Заповядайте в онлайн спортен магазин SportForMe

 

Харесайте BGbasket.com във Фейсбук

 

Следвайте BGbasket.com в Туитър


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи