Росен Барчовски: Всичко ще се решава в Пея


Росен Барчовски: Всичко ще се решава в Пея
(сн. lap.bg)
30-03-2015 15:02

Утре Рилски спортист посреща косовския Пея в първи полуфинал от ЕВРОХОЛД Балканска лига. Двубоят е от 18.30 часа в зала "Универсиада", тъй като тази в Самоков е заета. Ето и какво каза старши треньорът на тима Росен Барчовски ден преди срещата:


"Имаме малко проблеми, тъй като Ракочевич след мача в Куманово е болен и не е направил нито една тренировка оттогава. Надявам се днес да направи. Отделно пък Тейлър има проблеми с колената поради натоварване, а това са двама основни играчи и не зная въобще дали ще могат да играят. Това ми е притеснението. Иначе се готвим абсолютно сериозно, по-важно от това няма.


Аз не смятам, че това, че сме ги били два пъти ще даде някакво предимство. И Куманово ни биха два пъти, но ги отстранихме. Пея е много променен. Традиционно косовските отбори се засилват много, това важи и за Сигал, и разполагат с много силни играчи. Тези два мача не мисля, че ще имат някакво значение.


Разбира се играем за победа и разбира се, че ако може да е с повече ще е най-добре. Такава е логиката на такива състезания, но не винаги се получава. Ние там играхме успешно и това ми дава надежда. Утре е самото първото полувреме и ще гледаме да извадим максимума. Има обаче и втори мач, но не мисля, че във вторник ще се реши нещо. Всичко ще се реши в Пея."


Тагове: ЕВРОХОЛД Балканска лига, Рилски спортист, Росен Барчовски
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи