Лоша новина за Спартак Плевен


Лоша новина за Спартак Плевен
31-03-2015 13:01

Милен Захариев със счупена китка

 

Освен слабото представяне, коeто Спартак Плевен има до момента - без нито една победа в първенството, тимът бе сполетян от още една загуба - тази на един от основните си играчи - Милен Захариев. Вчера по време на тренировка гардът е счупил китката на лявата си ръка и ще трябва да претърпи операция, научи BGbasket.com. Това на практика означава, че той ще бъде извън игра до края на сезона.

 

Очаква се днес 22-годишният състезател да премине още няколко медицински прегледа, а след това да се подложи на операция. По всяка вероятност, това означава, че той ще приключи сезона предварително.

 

Захариев бе лидер в отбора на Спартак Плевен, а до момента за 25 мача в НБЛ-мъже, той записа средно по 9.7 точки, 6.8 борби и 2.9 асистенции. Това е първи сезон за него с екипа на спартаклии и трети в Националната баскетболна лига. През миналия сезон Захариев бе част от тима на Академик Благоевград, а в кариерата си до момента той е бил част още от  Черноморец Бургас, Черноморец 2014, Академик София, както и младежките формации на Левски. 

 

Пожелаваме успешна операция на Милен Захариев!


Тагове: Милен Захариев, Спартак Плевен, НБЛ-мъже
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи