За осма поредна година България ще участва в камп Максима в Златибор


За осма поредна година България ще участва в камп Максима в Златибор
31-03-2015 16:34

За осма поредна година през идното лято България ще има представители на камп Максима в сръбския Златибор. От българска страна главен организатор отново е Лъчезар Коцев от БК Шампион 2006, а кампът ще се проведе от 8 до 18 юли.

Баскетболният камп „Максима“ се намира буквално в центъра на Златибор в почивното място "Слънчев бряг". То е принагодено с идеални условия за млади атлети, а и обслужването в тях е на луксозно ниво. Oсвен с прекрасния климат, най-важното е, че мястото на разположение на хотела е на 10 метра от баскетболните игрища. Те са пет на брой, изцяло оборудвани баскетболни терени, а комплексът от тази година вече е затворен. Има осветление и позволява вечерно време да се играе до късно.


Условията в целия комплекс са перфектни и дават възможност за отлични преживявания на децата. Всекидневно се организират различни игри по възрастови групи с награди, където участниците в кампа развиват спортен дух и манталитет на победители. Тренировките се водят от опитни специалисти, които използват последните постижения в областта на баскетбола. Кампът „Максима“ се провежда по изключителна програма на организаторите и всичко е нагодено спрямо възрастта на участниците в него.

За 11 дни в кампа освен обучение на много високо ниво, всички участници получават пансион от 11 дни с 4 хранения всеки ден, екипировка на една от най-добрите сръбски фирми за тази цел, диплома за участие, награди и много други. През цялото време на кампа е неговият създател - легендата на сръбския баскетбол от близкото минало Мирослав Пецарски. Но не бива да се забравя, че гости на кампа през лятото винаги са други известни личности от баскетбола на западната ни съседка.

Желаещите за камп „Максима“ през това лято трябва да търсят Лъчезар Коцев на тел. +359 887 28 28 29 +359 887 28 28 29 или на имейл: l_kocev@abv.bg.

Детайлна информация за камп „Максима“ има и на официалния сайт - www.maximacamp.net.

__________________ 

 

Заповядайте в онлайн спортен магазин SportForMe

 

Харесайте BGbasket.com във Фейсбук

 

Следвайте BGbasket.com в Туитър

 

Тагове: Капм Максима
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи