Ректорът на ИУ Варна Пламен Илиев: Щастливи сме, искаме да участваме с отбор и в женската НБЛ


Ректорът на ИУ Варна Пламен Илиев: Щастливи сме, искаме да участваме с отбор и в женската НБЛ
28-04-2015 17:01

Преди дни в Благоевград ИУ Варна спечели Купата на БФБ, с което дублира трофея си от миналата година. Тимът стана и шампион за втори пореден сезон, с което зарадва Ректора на университета - доц. Пламен Илиев. Той бе в Благоевград за всичките дни от надпреварата, а след края й сподели впечатленията си:

"Наистина сме щастливи, защото момчетата положиха много усилия. Ние като университет се стараем да бъдем максимално полезни в това отношение и аз се радвам, че комбинацията университет и баскетболен спорт върви изключително добре. Ние го показваме вече втора година. Продължаваме.

Съпричастни сме. Всички колеги, които бяхме в Благоевград, стоим близко до баскетбола. В това отношение Варна е школа от доста време и се надявам и в бъдеще да бъде така.

С отбора ще продължим в А група. Бихме желали да подготвим нещата и с жени и да влезем в НБЛ. Бихме желали и нова зала. Това са ни амбициите.

На Петко Делев искам да кажа да продължава тренировъчния процес още по-ефективно и мисля, че можем да потвърдим резултатите и следващата година."

 

__________________

 

Заповядайте в онлайн спортен магазин SportForMe


Вижте какво се случва в света около нас с FBR.BG

 

Харесайте BGbasket.com във Фейсбук

 

Следвайте BGbasket.com в Туитър


Добавете BGbasket.com в Google+


Тагове: Купа БФБ, ИУ Варна, Пламен Илиев
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи