Едно баскетболно семейство от Ботевград


Едно баскетболно семейство от Ботевград
(сн.Радослав Маринов)
23-05-2015 17:02

Баскетболните семейства у нас непрекъснато се множат и това доказа датата - 15.05.2015. На този ден във вечна вярност се врекоха треньорът от школата на Балкан и нац.селекционер при юношите – Михаил Михайлов и неговата половинка Мими.

 

Въпреки, че двамата са заедно от 11 години, те са решили, че е дошъл денят, в който официално да сключат брак. Неотдавна семейството им наброява вече трима души. Те имат син на 9 години, който се казва Стефан. Той, разбира се, също тренира баскетбол и продължава традицията на семейството. И двамата родители са баскетболни личности. Мишо е дългогодишен състезател в школата на Балкан, а в момента много успешен треньор, а Мими също е бивша състезателка.

 

На въпрос от нас защо след толкова двамата време са решили да сключат граждански брак Михаил Михайлов отговори, че скоро двамата са имали много силен емоционален момент, който ги е накарал да си кажат отново „ДА„ и да се врекат във вечна вярност. Организацията за събитието след това е протекла доста бързо и всичко е било готово само за 2 седмици.

(сн.Радослав Маринов)

 

Кумове на Михаил Михайлов и съпругата му също е друго баскетболно семейство от Ботевград. На сватбата са присъствали много хора от баскетболната общественост в града, както и двата отбора на треньора – девойки и юноши. Празненствата са се провели в едноименния хотел „Балкан“ , носещ името на баскетболния отбор в града и намиращ се точно до старата спортна зала.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Михаил Михайлов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи