Втори ден на K1X 3x3 стрийтбаскет шоу в София


Втори ден на K1X 3x3 стрийтбаскет шоу в София
24-05-2015 13:01

Вторият ден на състезанията от градското първенство на столичните отбори по 3х3 и отворения турнир на K1X за мъже над 18 години обещават да бъдат истинско зрелище за феновете на играта тази неделя. 

 

Днес, в Деня на славянската писменост, ще се състезават само най-добрите отбори във възрастите при подрастващите, които вчера завършиха груповата фаза и ще продължат с директни елиминации. 
От 10:00 часа на игрищата на сектор „Г“ на Националния стадион „Васил Левски“ започнаха 12 годишните момичета, където на полуфинали се срещнаха два отбора, представители на школите на Славия и Шампион.  След това започнаха финалите при момчетата до 12 години. От 11:00 часа се състезаваха най-добрите момчета до 14, а веднага след тях около 12:00 застъпиха девойките до 19, където на полуфинали отново ще се срещнаха представители на Славия и Шампион.
Поради дъжда вчера, целият турнир при юношите до 19 години бе изместен за днес, като началото на турнира бе дадено от 10:00 в зала „Румен Пейчев“ на стадион „Българска армия“. Черешката на неделния баскетболен ден, разбира се, ще бъде турнирът при мъжете над 18 години, който е и кръг от Столичната 3х3 лига и проправя път на българските отбори към FIBA 3x3 World Tour 2015. До този момент в интернет има записани 11 отбора, като максималната бройка на участниците ще бъде 16. На място ще се извършва записване между 12:00 – 13:30, а началото ще бъде дадено в 14:00. Ако още не сте се включили, можете да го направите ТУК, а повече подробности около събитието търсете на Фейсбук страницата на турнира ТУК.

Таксата за участие на отбор е 40лв., а най-добрите ще приберат 400лв. кеш и ваучери на стойност 500лв. от нашите спонсори от K1X и магазини Foot Court. 
За доброто настроение на баскетболисти и публика ще се грижи DJ Mister V, а Foot Court, които днес празнуват и рожден ден, са подготвили награди и за публиката. Елате да подкрепите младите баскетболисти на столицата ни, които не изпускат шанс да поиграят баскетбол. За всички, които останат и след обяд, гарантираме страхотен баскетбол с едни от най-добрите 3х3 състезатели в страната!

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: 3х3
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи