Гласувайте за Мис и Мистър BGbasket.com 2015!


Гласувайте за Мис и Мистър BGbasket.com 2015!
24-05-2015 20:55

На 9-ти май започна Конкурсът Мис и Мистър BGbasket.com 2015. В него за втора поредна година ще бъде избрана най-красивата баскетболистка в НБЛ-жени, а за първи път читателите на сайт номер 1 за български баскетбол ще имат възможност да изберат и най-красивия български баскетболист в родното ни първенство!

 

Вече може да дадете своя вот за вашите фаворити сред 18 кандидати при жените и 29 при мъжете.

 

Кои са те


Претендентките за Мис BGbasket.com 2015 вече може да видите на miss.bgbasket.com ТУК, а на същия адрес може и да дадете своя глас.

 

Кандидатите за Мистър BGbasket.com 2015 вижте на mister.bgbasket.com ТУК, където директно може да гласувате!

 

Конкурсът стартира през миналата 2014 година , а победителка за първи път стана чаровната Галина Георгиева. Конкурсът при мъжете обаче до момента не е имало никога в България. Надпреварата отново ще продължи малко повече от 4 месеца.

 

Условията:

От един IP адрес може да се гласува само за петима участници във всеки конкурс в периода на номинациите. Гласуването става с кликване върху снимката на избраната от вас баскетболистка или баскетболист. Конкурсът ще се състои в два етапа. Първият ще завърши на 30-и юни, като от всички участници, които започнат в съответния конкурс, напред към втория етап ще продължат десетте с най-много гласове. Победителите ще бъдат обявени на 31 октомври 2015!


През цялото лято предстоят много интересни награди, интервюта и изненади за кандидатите, които ще ви помогнат да изберете най-красивия баскетболист и баскетболистка на българското първенство!

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Мис BGbasket.com, Мистър BGbasket.com
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи