Тони Дечев: Не бяхме достатъчно агресивни в нападение


Тони Дечев: Не бяхме достатъчно агресивни в нападение
(сн. lap.bg)
27-05-2015 22:49

Старши-треньорът на Лукойл Академик Тони Дечев даде своя коментар за втората поредна загуба на „студентите” от Балкан във финалната серия в НБЛ:

 

„Борихме се днес, бяхме подобрили някои от нещата, които ни куцаха в предишния мач. Днес най-силното оръжие на Балкан – стрелбата от тройката проработи. Досега поне там ги контролирахме, но днес те имат 12 тройки с много висок процент – това е убийствено. Сред тях имаше и много трудни, и в последна секунда, но това не е оправдание. Не бяхме достатъчно агресивни в нападение, продължаваме в сериите, в които играем, противниковият отбор да изпълнява повече наказателни удари от нас. Това беше една от основните ни задачи днес – да бъдем агресивни, да отиваме на линията, да вкарваме лесни кошове. Просто не ни се получават нещата.

 

Дий Браун не е същият играч, но и предния път казах, че той дава информация, че е добре, не желае да бъде сменян. Той е най-добрият ни играч в досегашните мачове и аз разчитам на него. Това е положението с Дий Браун. Предполагам, че проблемът е повече психологически, отколкото физически, но имаме един ден да помислим какво да правим и с това. Ако наистина той не е добре, може и да не участва в следващия мач.”

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Тони Дечев, Лукойл Академик, НБЛ - мъже
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи