Очарователната дъщеря на Стеф Къри продължава да блести пред медиите и сготви вкусни палачинки в шоуто на майка си


Очарователната дъщеря на Стеф Къри продължава да блести пред медиите и сготви вкусни палачинки в шоуто на майка си
(сн. USA Today)
29-05-2015 21:02

В последно време Стеф Къри не спира да блести с изявите, но освен него преди обективите на медиите отвъд океана блесна и дъщеря му Райли Къри. За кратко тя се превърна в любима звезда на всички.

 

2-годишната Райли се прочу от пресконференции на Голдън Стейт, в която буквално открадна шоуто на своя баща Стеф като накара всички да гледат и слушат нея, а не това, което говори баща й Стеф Къри – MVP на сезона в НБА. На първата пресконференция, в която се появи Райли, малката не спираше да прави смешни физиономии, забавни трикове и да се прозява, а медиите да я снимат. Накрая се отзова под масата, позирайки за още някоя снимка, докато баща й отговаря на въпроси от журналистите. Малката Райли дори се осмели да каже да баща си да замълчи, защото говори твърде силно. Интернет пространството пламна от клипчета с нейните забавни изяви, а клипчето от пресконференцията бе гледано милиони пъти.

 

На пресконференция след петия мач пък, дъщеричката на Стеф отново се появи и призна пред всички, че се чувства благословена. Малко по-късно, след като не получи микрофона от баща си, започна да дефилира пред камерите, криейки се в завесите.

 

Тази седмица Райли блесна и пред още един обектив –  в кулинарното шоу на майка й Айеша Къри по американския спортен канал CSN. Айеша е известна американска влогърка (човек, който поджъра видео блог). В него Райли бе специален гост и помогна на своята майка да сготви вкусни палачинки с ягодов сироп.

 

 

 

 

Някои обвиняват Стеф Къри за това, че не е редно да показва непрекъснато детето си, но появата й предизвика истински фурор навсякъде.  Стеф Къри също не остана по-назад и опита от вкусните палачинки, които дъщеря му приготви. Преди няколко месеца пък самият състезател на Голдън Сейт бе гост в кулинарното шоу.

Вижте изявите му тук:

 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Стеф Къри, Райли Къри, НБА
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи