Влада Вукойчич: Може би щеше да бъде нереално да победим Лукойл Академик с 3-1


Влада Вукойчич: Може би щеше да бъде нереално да победим Лукойл Академик с 3-1
(сн. lap.bg)
30-05-2015 00:24

Балкан загуби от Лукойл Академик в оспорвана битка в Ботевград. Тимът на Влада Вукойчич отстъпи пред собствената си невероятна публика със 78-80, след като се бориха до последно и така серията бе изравнена до 2-2 победи. Предстои пети мач, който ще бъде в понеделник в Правец на 1-ви юни.

 

Ето какво каза след срещата наставникът на Балкан Влада Вукойчич:

 

„Рядко финална серия се решава така бързо. Лутахме се в мача, но Лукойл е добър отбор.  Може би щеше да бъде нереално да ги победим с 3-1, но това не значи, че не трябва да опитаме.

 

Играхме добре, но съперникът ни притисна доста в защита. През второто полувреме допуснахме Лукойл да ни вкара 47 точки, а през първото само 33. Тимът им игра много агресивно в защита. Играхме по-различно през второто полувреме. За титла трябва да се играе 40 минути. Показахме по-нисък процент на успеваемост при стрелбата. Много от играчите не са играли такъв важен мач пред толкова много публика и това си оказва влияние.

 

Не искам да коментирам съдиите, но съм неприятно изненадан от тях и няма как да се въздържа от коментар. Когато отборът не играе добре, тогава не може оправданието да бъдат съдиите, но сега беше друго. Имаше спорни реакции и неправилни решения от тяхна страна.

 

Благодаря на публиката за страхотната подкрепа, която ни даде.“

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Балкан, Влада Вукойчич
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи