Лъчезар Коцев: Направихме истинска хегемония тази година


Лъчезар Коцев: Направихме истинска хегемония тази година
Щастливият Лъчезар Коцев (в бяло) празнува с отбора си (сн. Viasport.bg)
30-06-2015 20:59

Традиционно BGbasket.com разговаря със старши-треньора на отбора-шампион при момчетата до 14 години. Шампион 2006 спечели държавното първенство, което се проведе миналата седмица в София, а ето какво каза наставникът на тима Лъчезар Коцев:

 

„Тази титла означава много, защото догодина правим 10 години и досега имахме всичко – трето, второ място, много пъти четвърто. Тази година е по-различна, защото намалихме състава на треньорите в школата и в един момент ни беше много тежко – не сме се прибирали с Таня Гатева вкъщи. Две титли при момичетата, една при момчетата и три участия в четворката на България за нашия клуб, в който сме четирима човека, издържаме се сами, с помощта на близки до нас хора, без да имаме генерални спонсори. Смятам, че направихме истинска хегемония тази година. Пожелавам си занапред да работим с такива деца, като тези тук, защото те не изпуснаха и една тренировка цяла година, раздадоха се на 100% във всеки един момент. Ако имаме такива поколения и в по-малките възрасти, ще растем нагоре. Пожелавам си да сме живи и здрави, да намерим един спонсор и да пуснем един мъжки и един женски отбор и да продължаваме по същия начин. Благодаря на колегите, които бяха с мен в много тежки моменти и ме подкрепяха.

 

Израстването на момчетата през годината е много голямо. Първенството беше супер равностойно. Както можехме да играем за първо място, така можехме и да сме на осмо. Имахме два мача в групите с продължение. Поздравявам всички колеги, всички се бяха готвили добре за това първенство.”

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Лъчезар Коцев, Финали за момчета (14)
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи