Следете всички новини на BGbasket.com във Фейсбук!


Следете всички новини на BGbasket.com във Фейсбук!
05-07-2015 20:01

Уважаеми читатели, можете да следите всички новини, публикувани в BGbasket.com, благодарение на нашите Фейсбук страници. За да направите това, се налага да извършите едно бързо и елементарно действие.

 

Първо трябва да харесате една от страниците ни във Фейбук – можете да ги откриете ТУК и ТУК. В този случай обаче ще виждате само някои от новините, които публикуваме, във вашия поток с новини. Има начин обаче да получавате известие за всяка нова публикация във Фейсбук страниците (всички новини от сайта се публикуват и в социалната мрежа). В снимката на новината можете да видите какво точно да направите - буквално един клик. Когато сте в профила на една от страниците ни във Фейсбук, трябва да отидете с мишката на бутона „Liked” или „Харесано” и от падащото меню да кликнете върху „Get Notifications” или “Получавай известия”. Това е всичко, което трябва да направите, за да получавате всички наши публикации, отразяващи най-важното от света на баскетбола.

 

Ако още не сте харесали страниците ни – заповядайте ТУК и ТУК. Ако пък искате да ни откриете в Туитър – последвайте ни ТУК. Страницата ни в Google+ можете да откриете ТУК

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи