Тити Папазов участва в кампанията ′Живей активно′ във Варна


Тити Папазов участва в кампанията ′Живей активно′ във Варна
05-07-2015 21:02

На 12 юли 2015 г. старши-треньорът на Левски Константин Папазов ще се включи в кампанията „Живей активно“ във Варна. Тази година  най-голямата инициатива за балансирано хранене и активен начин на живот отбелязва 10-годишен юбилей, който ще се чества в трите най-големи български града. 

 

Константин Папазов, Йордан Йовчев, Тереза Маринова, Евгени Иванов-Пушката и много други знаменити спортни дейци ще се включат в събитието в морската столица. Те ще поведат десетки хиляди на поход под мотото „10 години ЖИВЕЙ АКТИВНО!“. Всички фенове на баскетбола ще могат да се включат в игра с Тити Папазов в двора на Варненска търговска гимназия. През целия ден край морето ще бъдат организирани десетки семейни игри, тенис на маса, плажен футбол, катерене, танци и много други активности.

 

В 11:30 ч. олимпийската шампионка Тереза Маринова ще поведе крос от Слънчевия часовник, а след това ще води детска лека атлетика. На южния плаж Евгени Димитров-Пушката и Христо Цветанов ще организират волейбол, а Йордан Йовчев – акробатика, гимнастика и йога. На плажа ще има още уроци по подводно гмуркане, демонстрации по оказване на първа помощ от БЧК и уроци по уейкборд. Инициативата във Варна ще завърши с концерт от 18:30 ч. на Пристанище Варна.

 

Инициативата се осъществява с подкрепата на една от най-големите хранителни кампании у нас, Министерството на младежта и спорта, Община Варна и едни от най-знаменитите ни спортисти.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Константин Папазов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи