Държавният университет на Вашингтон очаква с нетърпение две българки


Държавният университет на Вашингтон очаква с нетърпение две българки
07-07-2015 20:12

Борислава Христова и Мария Костуркова ще играят заедно от следващата година в САЩ както BGbasket.com по-рано ви информира ТУК . Двете момичета ще състезават в колежанското първенство NCAA от есента и ще учат в един и същ университет - Вашингтон Стейт. От там обаче, вече ги очакват с нетърпение и следят с нетърпение техните изяви. 

 

Вижте какво публикуваха днес от Официалната страница на университета:

 

Two of our incoming freshmen are competing in the U-20 European Championships this week. Borislava Hristova is playing for Bulgaria and Maria Kostourkova is playing for Portugal. Check out those stats!

(Превод: Две от нашите първокурснички в момента се състезават на Европейските първенства. Борислава Христова играе за България, а Мария Костуркова за Португалия. Вижте показателите им до момента!)

 

 

 

 

Борислава Христова е втора по резултатност на Европейското първенство за жени (20) в Дивизия В, което се провежда в Черна гора със средно по 21.3 точки на мач и 6.8 борби. Вижте ТУК.

 

Мария Костуркова пък защитава цветове на Португалия. Тази година отборът им участва на Европейското в Дивизия А в Испания, след като получи промоция на миналото Европейско първенство в България. До момента за 4 мача Мария има средно по 9.5 точки на среша и 7.3 борби, а тимът и има три победи и една загуба.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Борислава Христова, Мария Костуркова, Вашингтон Стейт, България (жени 20)
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи