Виолина Кочева: Мисля, че се справям доста добре в кухнята


Виолина Кочева: Мисля, че се справям доста добре в кухнята
28-07-2015 18:38

BGbasket.com започна представянето на продължилите след първия етап в конкурса Мис BGbasket.com 2015. Ще публикуваме интервю с всяка една от тях, за да може да ги опознаете по-добре и да изберете коя е най-подходяща за титлата Мис.

Представхме ви интервю с първата в класирането след началния етап в конкурса – Цветомира Шаренкапова (ТУК), а днес е ред на Виолина Кочева:

 

- По колко време отделяш пред огледалото преди да излезеш? С какви козметични ритуали започва денят ти?

- Не много :) Бързо се приготвям за излизане, не използвам много грим... Сутрин ставам, мия си лицето, зъбите слагам си крем. Това е моят ритуал преди закуска.

 

- Коя е най-изтърканата мъжка фраза, с която са те сваляли?

- Ами не мога да се сетя, може би не са ме сваляли чак толкова много мъже. Но едно от нещата, които често чувам от мъжете, когато разберат, че съм баскетболистка, е че ще ме бият на баскетбол :)

 

- Коя е най-сексапилната част от мъжкото тяло?

- За мен дупето :)

 

- Какво е отношението ти към брака?

- Много хора казват, че бракът е само лист хартия и не ти е нужен, за да докажеш любовта си, но аз съм за брака. Но за да направиш такава важна крачка в живота си, трябва да си абсолютно сигурен, че си намерил човека, на когото искаш да кажеш ДА... и за себе си бих казала, че искам да се омъжа!

 

- Влюбена ли си в момента?

- Не съм влюбена.

 

- Мислиш ли, че има връзка между любовта и красотата на една жена?

- Има различни хора и за някого може би има връзка, защото красотата привлича на пръв поглед. Не би трябвало да е така... За мен красотата е важна, но не е определяща за бъдещето на една връзка.

 

- Какви мъже харесваш? Трябва ли мъжът до теб да е спортист?

- Ако говорим за външния вид, харесвам високи мъже. Предполагам, че с начина ми на живот и постоянните пътувания, мъжът до мен трябва да е спортист, защото може би най-добре би приел този живот, който водя.

 

- Кецове или токчета?

- И двете :)

 

- Как се справяш в кухнята?

- Мисля, че се справям доста добре.

 

- Опиши се с три думи...

- Силна, упорита, твърдоглава.

 

- Какви качества според теб трябва да притежава една Мис?

- Обикновено трябва да е красива, умна и да се занимава с благотворителност. Може би в нашия случай трябва да добавим и популяризирането на баскетбола у нас. Може би Мис BGbasket.com трябва да помогне с каквото може да не затъва тази прекрасна игра.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Мис BGbasket.com, Виолина Кочева
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи