Левски започна подготовка за сезон 2015/2016


Левски започна подготовка за сезон 2015/2016
(сн. lap.bg)
24-08-2015 19:02 | Иван Вълчанов

Днес в зала „Универсиада” Левски проведе първа тренировка за сезон 2015/2016. Тя премина под ръководството на старши-треньора Николай Господинов, който проведе заниманието с десет баскетболисти – девет от състава на отбора и Герасим Николов, който ще се готви със „сините”.

 

От първата тренировка бе освободен ветеранът Димитър Ангелов, както и четиримата състезатели, които играха в националния отбор за кадети до 16 години допреди седмица – Лъчезар Димитров, Пламен Василев, Владиян Аврамов и Иван Алипиев. Почивка е дадена и на помощниците на Николай Господинов – Мануел Марков и Васил Христов, които водиха кадетския отбор на Европейското в София. На днешната тренировка беше Ивко Ивков, но той не тренира със съотборниците си.

 

Очаква се чуждестранните играчи – Тайлър Лейзър и Илия Милутинович да пристигнат скоро, а в началото на следващата седмица отборът да е в пълен състав.

 

Днес в залата бяха капитанът Павел Иванов, Алекс Симеонов, Венцислав Петков, Йордан Минчев, Евгени Хаджирусев, Спас Николов, Денис Титов, Николай Русимов, Ивко Ивков, Герасим Николов.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Левски, НБЛ - мъже
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи