Дунав 8806 привлече нова американка


Дунав 8806 привлече нова американка
30-08-2015 13:04

24-годишната Дженифър Брандън е четвъртото ново попълнение в редиците на Дунав 8806, обявиха от русенския клуб. Тя е висока 188 см и играе на позиция център.

 

Брандън е родена на 23 ноември 1990 г. в Линууд, Калифорния. Играе баскетбол в гимназията Чатсуърт, а до 2014 г. е част от основния състав на "Златните мечки" на Калифорнийския университет. След това е избрана в драфта от Чикаго Скай, където постепенно трупа минути в най-високото ниво на професионалния баскетбол.

 

"Научих, че Дунав 8806 има много успешна програма. Идвам тук, за да помогна на отбора да стане още по-добър и да постигне още по-добри резултати. Не съм играла в Европа, но смятам, че няма да имам проблеми с приспособяването. Радвам се, че ще имам възможност да работя и с Георги Божков, който има много добра репутация и е записал много успехи тук. Чух, че имате и много отдадени фенове, които обичат баскетбола. Те могат да очакват от мен игра, спонтанна и отдадена на отбора", сподели Брандън.

 

Шампионките за последните 4 години започват официално подготовката за новия сезон на 4 септември от 18 ч. в зала "Дунав".

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Дунав 8806
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи