От конкурса на FMG: Европейско първенство!


От конкурса на FMG: Европейско първенство!
01-09-2015 17:57

На пощата на конкурса за читатели на Free Media Group получихме писмо от баскетболния фен Антон Иванов. Той няма търпение Евробаскет 2015 да започне, а ето и какво той е написал за предстоящия шампионат на Стария континент. Всеки, който пожелае да се включи в конкурса, може да изпрати свой материал на и-мейл адрес konkurs.fmg@gmail.com. Ето и първият, който публикуваме в сайта. Повече подробности прочетете ТУК.


Лятото е в разгара си и Евробаскет 2015 наближава. Безспорно това за мен ще е най-вълнувашото събитие през ваканцията.

С нетърпение очаквам да видя онзи тим на Франция, който напълно неочаквано победи един от големите фаворити за световното през 2014 - Испания. Със сигурност испанците ще са по-подготвени в следващият сблъсък между тези два отбора. Друг отбор, който очаквам да гледам с нетърпение, е сръбският. Сърбия е пример за развиващата се държава, която намира начин за развитието на баскетбола. Въпреки силните отбори като Франция, Испания и Сърбия, моят фаворит остава Словения. Този отбор спечели моите симпатии още първият път, когато гледах техен мач на Евробаскет 2013! Словенците играят много сърцат баскетбол. Това ми харесва най-много в тази игра. Обединени в името на баскетбола те правят всичко възможно, за да достигнат своята цел.

 

Когато гледам баскетболен мач, виждам хора, които са отдадени на тази игра. Тези хора се раздават до последната секунда в името на баскетбола. За мнозина баскетболът не е просто игра. За нас това е начин на живот. Чрез изявата на терена можеш да разбереш какъв човек е един спортист. За играчите баскетболът е най-приятният и удовлетворителен начин за изразяване на себе си. Европейското първенство това лято ще ни покаже играчи, които играят всеки мач, все едно им е последен. В желанието за игра се разкрива красотата на баскетбола.

 

Аз искам да видя истинската красота на баскетбола. Затова най-вълнуващото събитие през това лято за мен ще бъде първенството по баскетбол на Стария континент!

 

Антон Иванов

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Конкурс на Free Media Group
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи