Асен Великов призова варненци да подкрепят кандидатурата за кмет на Данаил Папазов


Асен Великов призова варненци да подкрепят кандидатурата за кмет на Данаил Папазов
04-09-2015 19:02

Бившият капитан на Черно море Порт Варна Асен Великов написа изключително емоционално послание днес в своя профил във Фейсбук. Това стана дни, след като той отново премина в редиците на шампиона Лукойл Академик. В съобщението Великов изрази обичта си към отбора и благодарността към всички фенове. Асен Великов призова и за подкрепа на местните избори за президента на баскетболния клуб Данаил Папазов, който е кандидат за кмет на Варна. Бившият транспортен министър бе издигнат за кмет от Гражданска инициатива "Живот за Варна". 

 

Ето какво точно написа Асен Великов в социалната мрежа:

„Прекарах няколко чудесни години във Варна!Последните две години играхме два финала за купата на България и последният го спечелихме.В първенството стигнахме до два бронзови медала и смятам,че се представихме добре.Сега се разделям с отбора и се надявам той да продължава да се представя така успешно.Искам да благодаря на всички приятели,съотборници,познати и фенове на отбора за чудесните моменти които имах във Варна.Тези години за мен беше истинско удоволствие да сме заедно.Варна е чудесен град и се надявам пак да се видим,а ако искате той да стане още по-хубав и да се развива гласувайте за Данаил Папазов!Варна се нуждае от хора като него,защото в днешно време останаха малко хората с морал и любов към града,а той за разлика от други,които само говорят го показва с действията си!Дайте шанс на един страхотен човек да направи Варна такава каквато трябва да бъде!Поздрави на всички и отново Ви благодаря за прекрасните мигове изживени заедно!“

 


 

 

Професионалната кариера на Данаил Папазов започва в Български морски флот като помощник капитан. През годините работи като зам.-директор на „Булюнион България Ро-Ро комплекс Варна Новоросийск“. В периода 1997 – 2001 г. е старши помощник капитан и почти непрекъснато е на път. От 2001 г. до 2013 г. е несменяем изпълнителен директор и член на Съвета на директорите на „Пристанище Варна“ ЕАД и остава 12 г. на този пост заради високия си професионализъм. През този период се сменят четири правителства – на Симеон Сакскобургготски, Сергей Станишев, Бойко Борисов и служебният кабинет на Марин Райков. За кратко от 2013 до 2014 г. е министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията, в качеството му на безпартиен експерт. Кап. Папазов е един от двамата граждански експерти на НАТО за България с експертиза върху наземен транспорт.

 

В момента е изпълнителен директор на 2 фирми, собственост на децата му – „Ида комерс“ – чиято основна дейност е логистика и товарене на кораби и камиони, и „Турбо бизнес“, която се занимава с компютри.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Асен Великов, Данаил Папазов, Черно море Порт Варна, НБЛ - мъже
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи