Зоната на бегача


Зоната на бегача
05-09-2015 16:59 | capital.bg

Специализираният магазин за бягане Running Zone съществува от малко повече от година и e плод на внимателно планиране. Тук може да намерите рядко или никога преди внасяни модели на обувки, облекло, аксесоари, а също така и консултация какъв е правилният продукт за вас в зависимост от начина на бягане и физическите ви дадености.

 

"Обувката за бягане е нещо много специфично. Има хора, които добре познават себе си и стила си на тичане, но това е област, в която консултация е наложителна. Изборът зависи от това как стъпваш, какви са ти целите, какви дистанции искаш да избягаш, на каква настилка, с какъв тип обувки си бягал преди", разказва 36-годишният Ивайло Петков, собственик на магазина заедно със съпругата си Мария. А третият член на екипа им, Никола, в момента е на 170-километрово състезание около Монблан. "Има много ентусиасти с навъртени километри, които са наясно, четат ревюта, следят тенденциите. Но масовият клиент, който сега се запалва, много трудно би могъл да се ориентира. Тук идва нашата роля, включително като магазин, който предлага по-специфични брандове и модели. При нас идват предимно любители, от начинаещи до хора, които бягат от няколко години и членуват в клубове."

 

За Ивайло Running Zone запълва една празна ниша в България – всички страни на запад, с изключение на Сърбия, имат развита индустрия за подобни магазини.

 

Целия материал четете ТУК

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи