Емоционално начало на подготовката на Дунав 8806 (СНИМКИ)


Емоционално начало на подготовката на Дунав 8806 (СНИМКИ)
(сн. Дунав 8806)
05-09-2015 19:08

Актуалните шампионки на България от Дунав 8806 започнаха подготовката си за сезон 2015/2016. 11 баскетболистки изведе запърва тренировка в залата в квартал "Здравец" треньорът Георги Божков.Капитанът Зорница Костова, РадостинаДимитрова, Цветомира Шаренкапова, Виолина Кочева, Маргарита Илиева, Деляна Коева и ЛюбомираТодорова са познатите лица от последните няколко години. Редом до тях бяха Вили Крачолова, БилянаСтепанович, Юрика "Ша" Брукс и Дженифър Брандън.

Те бяха посрещнати в залата от членовете на клубната управа, начело с президента Красимир Трифонов, народния представителСвилен Иванов, Иван Иванов и Димитър Димитров, както и от част от най-верните фенове на "сините феи".За всичкибаскетболистки имаше синьо-бели цветя, а новите попълнения бяха зарадвани и с шалчета. С пожелания за още по-добър сезон ипробив в турнира за ФИБА Еврокъп отборът получи и специална торта.

В началото на подготовката по традиция Божков ще наблегне на физическите натоварвания, за което ще помогне и ВенетаСимеонова. В края на месеца дунавки ще домакинстват на традиционния турнир "Русчук" в новата "Булстрад Арена".


ФОТОГАЛЕРИЯ ОТ ПЪРВАТА ТРЕНИРОВКА НА ДУНАВ 8806

 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Дунав 8806
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи