Чавдар Троян победи Шумен в контрола у дома


Чавдар Троян победи Шумен в контрола у дома
05-10-2015 20:02

Чавдар Троян победи Шумен в предсезонна контрола играна в неделя вечер /4 октомври/. Пред родната публика тимът на Лъчезар Диков се наложи над шуменския тим с 82-56 след като водеше през целия двубой.

 

През първото полувреме Чавдар водеше с малка преднина от около 5,6 точки, но през второто полувреме те увеличиха още повече аванс и спечелиха двубоя с убедителна преднина. В тима на Шумен преобладаваха юноши от клуба. Треньорите и на двата тима се бяха разбрали да изиграят и една допълнителна 5 част, в която да играят само юноши. В нея, шуменският тим се наложи с 16-10, като доминираше през цялата част.

 

Най-резултатни за успеха на Чавдар бяха Радослав Кочев, Данаил Христов и Кристиян Кръстев , които отбелязаха по 15 точки, а Тодор Колев и Петър Христов добавиха по 10.

 

Преди седмица  Чавдар Троян спечели приятелски турнир за Купата на Община Габрово „Христо Донков“.В тима от новия сезон отново се завръща Данаил Христов, който миналата година започна в НБЛ със Спартак Плевен, но по-късно продължи в А група с екипа на Академик Пловдив. Към Троян се присъедини и бившият състезател на Дунав Русе и Левски Денис Титов.


Припомняме, че първенството на А група започва на 18-ти октомври/ неделя/, а в него ще вземат участие 11 отбора. Новият тим, който се присъединява, е Левски 2014, а Академик Пловдив ще премине в НБЛ.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Чавдар Троян, Шумен
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи