Представят Левски 2014 на юбилейния мач на футболния тим


Представят Левски 2014 на юбилейния мач на футболния тим
07-10-2015 14:07 | sportal.bg

Левски 2014 ще бъде представен официално на юбилейния мач на футболния тим по случай 50-годишнината от участието му в евротурнирите.

 

Той ще бъде отпразнуван с мач срещу шведския Юргорден, срещу който именно Левски дебютира е Европа. Двубоят ще бъде в събота на 10-ти октомври от 16.00 часа на Националния стадион "Васил Левски", а баскетболния тим ще бъде представен на полувремето на срещата. Церемонията ще стартира половин час по-рано, като тогава ще бъдат представени големи имена от близкото и далечно минало на Левски, които имат огромни заслуги за походите в Европа през десетилетията. 


Ето какво каза по повод представянето бившият наставник на тима Контанстин Папазов: „Ще ви покажем пътя с четири деца от школата. Те ще са окриляни от народната любов и ще стигнат далеч в първенството. Да, ние винаги се сещаме за младите, като нямаме пари, но те са пътят. Левски е силен заради историята и народната любов. Моля ви, повярвайте за пореден път, защото цял живот трябва да се доказваме."


Тити Папазов отправи емоционална покана към феновете на "сините" по повод юбилейния мач с Юргорден. Той изяви желание феновете да напълнят стадиона в събота за срещата. Подобно на 100-годишния юбилей и срещата за спасяването на баскетболния Левски, Папазов помага с организацията и поиска и сега да види пълни трибуни, за да могат "левскарите да докажат доминацията си" сред феновете в България.

 

Сега другата агитка се сплоти в мъката си и събират по 4-5 хиляди.

Но къде бяха те, за да спасят баскетбола си, например? Нека ни копират! Много твърдят, че Стойчо Младенов бил шест пъти поред Левски. Ами да ме чувате аз да се хваля, че 17 пъти поред съм бил ЦСКАНо не искам да сме злостни и да се търсят кусури.

 

"Феновете показаха, че могат да се радват и да празнуват юбилея, доказаха, че могат да помагат и да дадат по 10 лв., за да спасят баскетболния Левски. За 17 години като треньор, това е върхът в кариерата ми. Да, титлите ги има, но това което могат да създадат феновете, никой не може да го даде", заяви Папазов. С приходите от мача с Юргорден ще се доизградят терените за децата. Аз в живота си не съм излъгал никого. Затова ще кажа на тези, които ни плюят - ако искате да правите добро, копирайте ни.", добави още Председателят на НБЛ и Левски 2014 Константин Папазов.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Левски 2014, Тити Папазов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи