Спас Натов: Аз съм сигурен, че нашата публика винаги ще ни подкрепя


Спас Натов: Аз съм сигурен, че нашата публика винаги ще ни подкрепя
09-10-2015 18:00 | Иван Вълчанов

Непосредствено преди началото на сезона в НБЛ – мъже BGbasket.com се свърза с треньорите на отборите с въпроси относно подготовката, очакванията от сезона и съперниците тази година. Ето какво каза старши-треньорът на Черно море Порт Варна Спас Натов:


„Подготовката мина нормално, най-важното е, че нямахме нито една контузия. Свършихме доста работа, а дали сме пропуснали нещо ще се види в началото на първенството.


Отборът е съставен основно от момчета от нашия клуб, така че е много важно за нас да играем със самочувствие. Това ще искам от тях за начало.


Още не е минал даже и един кръг и не е ясно как ще изглеждат всички отбори. Контролите не са първенството, така че след няколко кръга ще стане ясно кой къде се намира.


През последните години основният фаворит винаги е бил Лукойл Академик. Не мога да предвидя точно класиране на Черно море, но сигурното е, че всеки мач ще се борим за победа.


Аз съм сигурен, че нашата публика винаги ще ни подкрепя. Това за мен не подлежи на съмнение. Винаги във Варна ще имаме подкрепа.”

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Спас Натов, Черно море Порт Варна, НБЛ - мъже
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи