Спорт и здраве - къде и какво?


Спорт и здраве - къде и какво?
13-10-2015 22:03

За първи път темите спорт и здраве се обединяват в едно събитие. Sofia Sport & Healthy Life ще се проведе в периода 15-17 октомври в НДК.

 

Целта на организаторите от Виа Експо е да информират повече хора за ползите от по-активния и здравословен начин на живот. Аудиторията е както бизнесът, който ще има възможност да осъществи бизнес контакти, така и крайните потребители, които ще се запознаят с новите продукти на българския пазар.

 

Какво ще представят изложителите? Екипировка за футбол, волейбол, баскетбол, хандбал, тенис и лека атлетика, ортези и стелки. Интерес ще предизвикат висок клас велосипеди, произведени с иновационни технологии и от качествен материал - авиационен дуралуминий. Любителите на аутдор изживяванията ще намерят продукти за туризъм – дишащи обувки и такива с възможност за отопление, водо- и ветроустойчиви панталони и якета, палатки и спални чували. Посетителите ще видят фитнес оборудване с различна функционалност и за натоварване на определена група мускули, както и спортно оборудване за учебни заведения и стадиони.

 

За ефективността от спортните дейности значителна роля играе настилката. Испански производител на модулни настилки търси дистрибутор в България. Сред продуктовите експонати ще има топки, раници и чанти. Български вносител ще покаже ролери и кънки, предназначени за всички възрасти и подходящи за интензивно фитнес каране, за игра и удоволствие. Ще видим и скейтбордове и лонгборди на известна чешка компания. Ако търсите начин да се „преборите“ с гравитацията и да изпитате чувство на еуфория, възможност за това са пружиниращите иновативни обувки Kangoo Jumps, които защитават гръбнака и ставите, натоварват всички видове мускули и създават положителни емоции.

 

Посетителите ще се запознаят и с ползите от употребата на хранителни и минерални добавки, витамини, натурални и биопродукти. Дипломирани кинезитерапевти ще демонстрират профилактично-възстановителна програма за подобряване психическия и физическия комфорт на служителя в работната му среда. Изложителите ще представят и решения за справяне с емоционалния дисбаланс, програми за отслабване, продукти за красота, биометрично тестиране и уреди за приготвяне на свежа храна.

 

Естеството на темите спорт и здраве предполага и доза емоция. За това са се погрижили организаторите от Виа Експо. Симона Пейчева, Евгени Иванов и Тереза Маринова са трима успешни български спортисти. Освен че ще раздават автографи на своите фенове, те ще се включат в съпътстващата програма. Посетителите на изложението ще могат да видят демонстрации на йога, фехтовка, самба, кизомба, kangoo и др.

 

Паралелно ще се проведат презентации на теми: как работи спонсорството в спорта, ползите от леката атлетика и иновациите в туристическите обувки. BG Бъди активен ще провокира аудиторията да се раздвижи, като ще даде съвети как да бъдем активни в ежедневието си.

 

Много вълнуващи награди очакват посетителите.

 

Стартът на Sofia Sport & Healthy Life е продиктуван от положителните тенденции, свързани с повече спортуващи и грижещи се за здравето си хора. Независимо дали сте в бизнеса, спортист / турист- любител или човек, който има намерение да промени здравословния си статус, събитието ще „събуди“ нов начин на мислене и поведение.

 

За повече информация - ТУК

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи