Георги Божков: Не съм виждал такъв слаб процент, нападението ни е катастрофа


Георги Божков: Не съм виждал такъв слаб процент, нападението ни е катастрофа
(сн. lap.bg)
25-11-2015 20:19

България падна тежко от Гърция във втората си квалификация за Евробаскет 2017, с което шансовете за класиране на нашите на практика се изпариха. Ето думите на наставника на тима Георги Божков пред камерата на БНТ след срещата:

"Много слаба игра. Не мога да си обясня такова притеснение и такова шашкане в игрището. Имаме чисти отворени стрелби, възможности за добри атаки, но не можем да ги вкараме. Процентът е много слаб, не съм виждал такова нещо.

Трябва да признаем класата на Гърция, който е много силен отбор. Отделно те и играха много добре в този мач. Смятам обаче, че нашето нападение е безобразно. Не е нормално да има такова притеснение в момичетата, които извън игрището имат друго самочувствие.

Като направим анализите ще мислим върху проблемите. Със сигурност обаче имаме проблем в нашето нападение. И в двата мача то е катастрофа. Би трябвало през февруари да изглеждаме по-добре. Не мога да си представя да изпуснем толкова атаки, толкова много стрелби, които са чисти и да не можем да ги вкараме."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: България (жени), Евробаскет 2017 - жени, Георги Божков
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи