Новобранец на Филаделфия се забърка в бой пред нощен бар в Бостън (видео)


Новобранец на Филаделфия се забърка в бой пред нощен бар в Бостън (видео)
27-11-2015 16:04

Новобранецът на Филаделфия 76-рс Джалил Окафор се забърка в бой пред нощен бар в Бостън, където в сряда вечер тимът му имаше мач с Келтите и загуби с 80-84.

 

Амерканското издание TMZ излъчи видео, в което младокът удря по лицето друг мъж пред местно заведение. По тяхната информация посетителите на бара нарекли Филаделфия загубеняци, които няма да с печелят и мач и това отключило гнева на Окафор. Той им отговорил също по обиден начин и това предизвикало скандала пред заведението. Никой не е задържан от полицията до момента.

 

Инцидентът става в сряда вечер в Бостън, където 76-ърс допуснаха 16-та поредна загуба и общо 26-та от миналия сезон. Така те вече влезе в историята на НБА като първият отбор със старт на сезона 0-16.

 

От ръководството на Филаделфия съобщиха, че са запознати са случая, но събират още информация и на този етап ще се въздържат от коментар. Въпреки слабото начало на Филаделфия, Окафор започна много силно дебютната си година в НБА. За 16 мача той записа средно по 18.4 точки и 8.1 борби на мач.

 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Джалил Окафор, НБА, Филаделфия 76-ърс, Бостън
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи