Тежка ситуация в Лукойл Академик преди домакинството на ЧЕЗ Нимбурк


Тежка ситуация в Лукойл Академик преди домакинството на ЧЕЗ Нимбурк
(сн. lap.bg)
05-01-2016 12:02

Грипна епидемия нападна шампиона на България Лукойл Академик преди първото домакинството на отбора от втората фаза във ФИБА Къп. То ще бъде утре срещу чешкия първенец ЧЕЗ Нимбурк.

 

Петима човека от състава са с температура, а следобяд ще се види кой ще бъде на линия за утрешния мач. Някои играчи се опитват да тренират, но настинката не им позволява да проведат пълноценен тренировъчен процес.  „Който се изправи на крака, ще играе, това е положението. Такива са моментите и е време за мъже.“ заяви пред BGbasket.com старши-треньорът на тима Тони Дечев.

 

Българският тим започна втората фаза от турнира за Купата на ФИБА Европа със загуба от белгийския Антверп Джайънтс, а утре (6-и януари, сряда) ще се изправи срещу ЧЕЗ Нимбурк. Двубоят е от 18.30 часа в "Арена Ботевград" и ще бъде предаван пряко по БНТ. Другият мач от група Р между Антверп и Вентспилс ще бъде днес от 19.00 часа.

 

Системата в Топ 32 е същата като в първата фаза – домакинство и гостуване на всички съперници в групата, което означава още поне шест мача – три в България и три като гост.


ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ ЗА МАЧОВЕТЕ ОТ ГРУПА Р НА КУПА ФИБА ЕВРОПА

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Лукойл Академик, ФИБА Къп, ЧЕЗ Нимбурк, Тони Дечев
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи