Росен Барчовски: Готвим се сериозно за Берое, най-важно е да няма напрежение


Росен Барчовски: Готвим се сериозно за Берое, най-важно е да няма напрежение
(сн. lap.bg)
05-02-2016 13:02

Рилски спортист приема Берое в дербито на последния кръг от втория етап, от което пък зависи и третото място преди следващия. Заралии са с един успех пред самоковци, които освен победа трябва да гонят и разлика от поне 7 точки, за да излязат пред тях и да имат домакинство в прекия сблъсък в третия етап. Ето какво каза наставникът на Рилецо Росен Барчовски за BGbasket.com ден преди срещата:

"Златин Георгиев със сигурност няма да играе, защото все още му трябва време да се възстанови. Болестта му премина, но е отслабнал и имунната му система все още не се е възстановила. Колкото и да е важен мача няма да рискуваме, здравето е по-важно.

Мачът е важен за третия етап, да. Готвиме се сериозно и с много голямо уважение към Берое. Познаваме ги, гледахме ги и миналата седмица тук в Самоков, играхме контрола и в шампионата. Не прехвърляме дозата на нормалната подготовка, за да не възникне някакво напрежение. За мен това е много важно. 

Днес имаме последна тренировка, дано сме здрави и да може да сме в пълен състав. Надявам се и Ники Стоянов да помогне. Малко ще е, тъй като е съвсем отскоро и няма да е лесно.

Не искам да възниква някакво голямо напрежение, това е най-важното."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Рилски спортист, Росен Барчовски
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи