Берое в пълен състав и с настроение преди мача в Самоков


Берое в пълен състав и с настроение преди мача в Самоков
(сн. lap.bg)
05-02-2016 13:55

Спокойствие цари в редиците на Берое преди поредния важен мач от първенството на НБЛ Виваком. В събота старозагорци гостуват на четвъртия в класирането Рилски спортист. Срещата е от 16.00 часа в зала „Арена Самоков“.

 

При успех Берое ще запази третото си място в класирането преди турнира за Купата на страната, който започва на 18 февруари и преди старта на третия етап от първенството, стартиращ след това.

 

„Зелено-белите“ ще останат на същата позиция и при загуба с 6 или по-малко точки след като спечелиха първия двубой с Рилски спортист със 7 точки. Срещата се игра на 5 декември миналата година в Стара Загора. Всеки друг резултат ще изпрати на третото място тима от Самоков, а Берое ще остане 4-ти.

 

В лагера на Берое няма контузени играчи и всички тренираха на 100% и с настроение вчера вечерта. Последното занимание преди двубоя е днес. В събота рано сутринта баскетболистите на Любомир Минчев тръгват към Самоков.

 

„Не съм си мислил в началото на годината, че ще бъдем трети, не съм и предполагал подобно нещо. Не съм и предполагал и че този мач, който изгубихме в Пловдив толкова ще ни тежи. Ако не бяхме отстъпили там, сега щяхме да сме твърдо трети.

 

Съжаляваме, но както казах и тогава – случва се. Особено при толкова натоварена програма. Винаги един отбор може да стъпи накриво. Сега ни предстои много важен мач в Самоков, които са доста добър и опитен отбор“, коментира още след двубоя с Академик Бултекс 99 треньорът на Берое Любо Минчев.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Берое, Рилски спортист, НБЛ - мъже
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи