Росен Барчовски: Изпълнихме задачата си


Росен Барчовски: Изпълнихме задачата си
(сн. lap.bg)
06-02-2016 17:59

Рилски спортист победи Берое у дома и така завърши на трето място втория етап от НБЛ Виваком. Самоковци се нуждаеха от победа с поне 7 точки, а постигнаха такава с 10 и изпревариха именно заралии за домакинство в третия етап на шампионата. Ето как коментира срещата пред камерата на БНТ наставникът на самоковци Росен Барчовски:

"Изпълнихме си задачата максимум - да победим и това да е със 7 или повече точки при това след лошия ни старт, който беше разбираем предвид напрежението. Отделно те са в по-добър ритъм заради турнира, който имаха тук миналата седмица и беше нормално да започнем така. Направихме много грешки в началото - и в защита и в нападение, но те бяха единствено от липса на концентрация.

През второто полувреме показахме страхотен характер, защитата ни беше много добра и допуснахме само 35 точки, като дълго време в третата част не ни бяха отбелязали кош. Изиграхме си всичко и затова съм доволен. В същото време излизам разтревожен заради контузията на Франк Търнър. Тепърва ще видим какво му е. Той е важен играч.

Искам да поздравя целия си отбор и Ники Стоянов с чудесния му дебют. Той направи много важни неща и в защита и в борбата под коша, а вкара и два важни наказателни удара. Поздравявам го и му желая успех в развитието му като баскетболист въобще."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Рилски спортист, Росен Барчовски
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи