Берое пред първи мач от втората фаза на Балканската лига


Берое пред първи мач от втората фаза на Балканската лига
09-02-2016 10:09

Тази вечер от 19.00 часа Берое гостува на Теодо в първи мач от втората фаза в SIGAL-UNIQA Балканска лига. Двубоят ще бъде предаван пряко по Sportmedia.tv, а заралии ще търсят успех.

Берое влиза в тази среща с минорно настроение след загубата от Рилски преди дни. Тя обаче бързо трябва да бъде забравена, тъй като мачът е важен за заралии, които ще се опитат да се борят за второто място в групата. Те отново ще разчитат на добра стрелба от тройката, както и на широката си ротация и самоотвержана игра. Защитата ще е ключова в този мач, а Любо Минчев ще се надява неговите момчета да са си взели поука от поражението в Самоков.

Теодо от своя страна спечели преди седмица като гост на Башкими с драматичен кош при 1.8 секунди до края. Този успех е изключително ценен за тима, който по този начин взе предимство в борбата за едно от първите две места. Тимът от Тиват разчита на добрата игра на Манюъл Джонсън, Машан Върбица, Арън Мичъл и Милош Джуришич, както и на големия опит, който притежават играчите в състава. Това е плюс за "жълтите", които ще се опитат да го използват тази вечер за втора поредна победа.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: SIGAL-UNIQA Балканска лига, Берое
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи