Левски 2014 ще бори шампиона в Балканската лига


Левски 2014 ще бори шампиона в Балканската лига
09-02-2016 10:48

Тази вечер от 20.30 часа Левски 2014 гостува на шампиона в Балканската лига - Сигал Прищина. Това ще е втори пореден мач за "сините" в Косово, а той ще бъде излъчен пряко по БНТ Свят.

Преди седмица левскарите хвърлиха бомбата, като сразиха другия косовски лидер Пея като гост. Сега те ще се опитат да повторят упражнението, като отново ще се надяват на добра защита и сърцата игра. Алекс Симеонов е във все по-добра форма, а Станислав Славейков, Венци Петков, Евгени Хаджирусев и Йордан Минчев ще трябва да му помагат. Минус за "сините" е, че този път съперникът ще е подготвен за изненада, но те няма какво да губят и ще дадат всичко от себе си в Прищина.

Сигал от своя страна тръгна трудно, но успешно като гост на Кожув, а самочувствието на тима расте с всеки мач. Преди дни те биха Пея в дербито на Косово и ще опитат да продължат без загуба при новия треньор Антонис Константинидес. В тима са събрани доста силни състезатели, като блестят Мохамед Абукар, Дардан Бериша и Джейсън Уошбърн. С добри изяви на моменти се отчитат и Уили Кемп и Станимир Маринов, което като цяло дава предимство на шампиона в лигата тази вечер.


ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ ОТ ГРУПА D HA SIGAL-UNIQA БАЛКАНСКА ЛИГА

 

КЛАСИРАНЕ В ГРУПА D HA SIGAL-UNIQA БАЛКАНСКА ЛИГА

 

ИНДИВИДУАЛНА СТАТИСТИКА ОТ SIGAL-UNIQA БАЛКАНСКА ЛИГА

 

ОТБОРНА СТАТИСТИКА ОТ SIGAL-UNIQA БАЛКАНСКА ЛИГА

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: SIGAL-UNIQA Балканска лига, Левски 2014
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи