Берое с второ поредно тежко гостуване в Балканската лига


Берое с второ поредно тежко гостуване в Балканската лига
11-02-2016 10:08

Тази вечер от 19.30 часа Берое излиза във второ поредно тежко гостуване в Черна гора. Във втората си среща от група С на SIGAL-UNIQA Балканска лига заралии гостуват на Морнар в Бар, а двубоят ще бъде предаван пряко по Sportmedia.tv.

Преди два дни беройци паднаха от Теодо, като играха на приливи и отливи в срещата. Именно това ще се опита да избегне днес Любо Минчев, като неговият отбор трябва да покаже постоянна игра за всичките 40 минути, за да има шанс да вземе нещо от Бар. Двата отбора вече играха в първата фаза, като беройци паднаха с доста като гост, а като домакин стигнаха до продължение. Тихомир Желев и компания имат своите шансове, но за целта трябва да играят освободено и да се борят до последно.

 

Морнар от своя страна има дълбок състав и силна селекция, като е един от фаворитите за първото място в турнира. Балша Радунович е лидерът на тима този сезон, а новите попълнения Ламонт Джоунс и Робърт Сампсън се включиха добре в дебюта си срещу Башкими преди два дни. Морнар разчита на доста състезатели, има възможност за ротация и именно това е едно от основните оръжия на състава. 


 

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ ОТ ГРУПА С HA SIGAL-UNIQA БАЛКАНСКА ЛИГА

 

КЛАСИРАНЕ В ГРУПА С HA SIGAL-UNIQA БАЛКАНСКА ЛИГА

 

ИНДИВИДУАЛНА СТАТИСТИКА ОТ SIGAL-UNIQA БАЛКАНСКА ЛИГА

 

ОТБОРНА СТАТИСТИКА ОТ SIGAL-UNIQA БАЛКАНСКА ЛИГА

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: SIGAL-UNIQA Балканска лига, Берое
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи