Фенербахче победи всички в група Е за 7/7 (видео)


Фенербахче победи всички в група Е за 7/7 (видео)
(сн. euroleague.net)
12-02-2016 10:19

Фенербахче победи всичките си седем съперници в група Е от Топ 16 на Евролигата. В последния кръг от първото завъртане на отборите в тази фаза турският тим разби испанския Уникаха с 80-59 като домакин. Така тимът на Желко Обрадович единствен няма загуба след 7 изиграни кръга и със сигурност ще бъде поне на две победи пред втория след този кръг. Следва пауза в Евролигата заради турнирите за купи, а на 25-и февруари започва второто завъртане с разменено домакинство. Уникаха дели шестото място до момента с Цедевита с по 2/5. В следващия кръг Фенербахче гостува на Панатинайкос, а Уникаха – на Дарюшафака.

 

Фенерите увеличаваха преднината си постепенно през целия мач, като на почивката тя беше 13 точки, а през второто полувреме се увеличи и до 20. Домакините стреляха с отлични проценти за две и три точки и съперникът не издържа на темпото им.

 

Луиджи Датоме отбеляза 13 точки за победителите, а с по 12 завършиха Рики Хикман и Епе Юдо. За Уникаха единствен с двуцифрен актив от 11 точки бе ДиМаркъс Нелсън.

 

 


 

ПЪЛНА СТАТИСТИКА ОТ МАЧА ФЕНЕРБАХЧЕ - УНИКАХА

 

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ ОТ ТОП 16 НА ЕВРОЛИГАТА, ГРУПА Е

 

ВРЕМЕННО КЛАСИРАНЕ В ТОП 16 НА ЕВРОЛИГАТА, ГРУПА Е

 

ИНДИВИДУАЛНА СТАТИСТИКА ОТ ЕВРОЛИГАТА

 

ОТБОРНА СТАТИСТИКА ОТ ЕВРОЛИГАТА

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Фенербахче, Уникаха, Евролига
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи