Спас Натов: Може да изненадаме Балкан


Спас Натов: Може да изненадаме Балкан
12-02-2016 16:48 | chernomore.eu

След седмица започва турнирът за Купата на България, който ще се проведе от 18-21 февруари в Ботевград. Именно домакинът ще срещне Черно море Порт Варна на четвъртфинал.

 

Ето как коментира предстоящия турнир пред клубния сайт на тима наставникът на Черно море порт Варна Спас Натов:

 

"Опитваме се да се подготвим по най-добрия начин за Купата на България.  За съжаление все още имаме много хора с проблеми, с контузии, така че най-важното е да се отърсим от тези проблеми и да отидем здрави за купата. Трябва да отидем за купата 100% здрави и подготвени.

 

Ще пътуваме за Ботевград в деня преди мача в сряда. Такива са ни плановете, ще тренираме в Ботевград и на другия ден ще се опитаме да победим Балкан. Мисля, че можем да изненадаме Балкан. Със сигурност те ще ни подценят, последният мач срещу тях го загубихме лесно и това ни дава повод да таим надежда, че можем да ги изненадаме и да се хвърлим в един мач", каза още Натов. Не се интересувам какво мислят другите отбори за нас. Ние сме длъжни да си гледаме нашия отбор, но колкото повече ни подценяват, толкова повече ни се увеличават шансовете", обясни той. 

 

"Фаворитът за купата от дълги години е ясен и това е отборът на Лукойл Академик, но в един мач може да се случи всичко. Най-лесно е един отбор да бъде победен в един мач, т.е. за купата. Жребият определи, че от другия поток ще има изненадващ финалист, не че не го заслужава, но ако Балкан и Лукойл Академик бяха разделени, много вероятно бе те да бъдат на финала.  Сега се открива шанс пред Рилски спортист, пред Берое, но пак казвам, че в един мач може да се случи всичко", обобщи треньорът на варненския тим.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Черно море Порт Варна, Купа България - мъже, Спас Натов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи