Три поред за ЦСКА Москва (видео)


Три поред за ЦСКА Москва (видео)
(сн. euroleague.net)
13-02-2016 10:24

ЦСКА Москва удължи поредната си серия в група F от Евролигата до три успеха. Руският тим победи Олимпиакос като домакин с 92-85 в интересен мач снощи. Така ЦСКА и Лаборал Куча остават на върха в класирането с по 5 победи и 2 загуби. След тях са Реал Мадрид и Химки с по 4-3, а следващите три отбора също са с еднакъв актив – Барселона на Александър Везенков, Олимпиакос и Брозе Баскетс. Това ще направи второто завъртане повече от интересно. В следващия кръг ЦСКА посреща Химки, а Олимпиакос гостува на Барса и Везенков.

 

Домакините водеха от началото на мача и се задържаха напред дълго време. На моменти през втората четвърт преднината им беше двуцифрена, а на почивката водеха с 8 точки. Олимпиакос изигра много силна трета част, през която се приближи на точка от съперника, но така и нито веднъж не успя да изравни или поведе. Домакините поеха глътка въздух с 5 точки преднина след 30 минути. Тази разлика се запази дълго в последната част, след което ЦСКА успя да я увеличи с 2-3 точки и да си осигури победата.

 

Милош Теодосич записа 21 точки и 5 асистенции за победителите, а 19 точки отбеляза Нандо дьо Коло. Йоргос Приндезис регистрира 19 и 9 борби за Олимпиакос, а Даниъл Хакет наниза 17 точки.

 


ПЪЛНА СТАТИСТИКА ОТ МАЧА ЦСКА МОСКВА - ОЛИМПИАКОС

 

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ ОТ ТОП 16 НА ЕВРОЛИГАТА, ГРУПА F

 

ВРЕМЕННО КЛАСИРАНЕ В ТОП 16 НА ЕВРОЛИГАТА, ГРУПА F

 

ИНДИВИДУАЛНА СТАТИСТИКА ОТ ЕВРОЛИГАТА

 

ОТБОРНА СТАТИСТИКА ОТ ЕВРОЛИГАТА

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Евролига, ЦСКА Москва, Олимпиакос
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи