Капитанът Алексиев: Бих се върнал в родния си клуб


Капитанът Алексиев: Бих се върнал в родния си клуб
(сн. lap.bg)
13-02-2016 12:36 | Иван Вълчанов

След като днес ръководството на Черно море Порт Варна освободи играчите си и сложи край на сезона за тима, BGbasket.com потърси капитана Пламен Алексиев за коментар. Ето какво каза той първо за проблемите във варненския клуб:

 

„От началото на годината явно имаше проблеми със задължения от миналата година. Те се изчистваха с времето с това, което пристанището ни плащаше. В крайна сметка се стигна дотам, че поради многото шум, който се вдигна покрай това, може би се оказа, че правим лоша реклама на пристанището. Излезе, че те ни дават пари за заплати, а не се получават цели такива, не се плаща и за други неща покрай залата. Не ни дават точен отговор защо пристанището спира парите, но без тях ние нямаме възможност да продължим участие.”

 

Дали според него е имало възможност да се избегне случилото се, гардът каза: „Не мога да кажа дали имаше такава възможност. Не знам какви разговори са водени, но в последно време бяха доста. Имаше с пристанището, президентът Георги Глушков също води разговори, Тити Папазов се включи и говори с министъра на спорта. Щом толкова много хора се опитаха, но отборът все пак не беше спасен, явно проблемът е доста дълбок.”

 

Какво следва лично за него до края на сезона, Алексиев сподели: „Надявам се да завърша сезона с някой отбор. Имам първоначални разговори, скоро ще стане ясно какво ще направя.”

 

Дали е готов да се завърне и да бъде капитан на „моряците”, ако в бъдеще отново има мъжки отбор на Черно море, Пламен Алексиев каза: „Естествено, ако има мъжки отбор и след разговори, бих се върнал в родния си клуб, за да помогна с каквото мога.”

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Пламен Алексиев, Черно море Порт Варна, НБЛ - мъже
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи