ЛеБрон доведе в Канада 23 специални гости


ЛеБрон доведе в Канада 23 специални гости
14-02-2016 14:10

Много звезди от НБА пътуваха за звездния уикенд в Канада с голям антураж, но имаше нещо по-различно в този на ЛеБрон Джеймс.

 

Като част от семейната фондация на ЛеБрон Джеймс, звездата на Кливланд доведе със себе си 23-ма ученика от Охайо, които да бъдат неотлъчно до него в тези дни.

 

Според информация на АП, децата са доброволци в организация за младежи с увреждания и ще имат възможността да наблюдават спектакъла в неделя вечер благодарение не Краля. „Искам те да преживеят всичко, което аз ще изживея в Канада.“ каза пред журналист в събота вечер Джеймс. „Моите деца и фондацията са всичко за мен.“

 

Учениците помогнали на Джеймс в няколко невероятни добри дела. Те дарили нови униформи на 23 училища с недостатъчно финансиране в Торонто. Екипите не са само за баскетбол, а за редица още спортове  като крикет, безйбол и ръгби. Джеймс сподели още, че се надява този уикенд да имат дълготрайно влияние върхy живота на тези ученици, много от които никога не са излизали от САЩ.

 

„За тях да имат възможността да бъдат тук и да правят неща, които правят във фондацията е уникално преживяване....Мисля, че те го оценяват наистина много и виждат перспектива в това,което правят.“споделя ЛеБрон.

 

„Колкото децата се радват да прекарат уикенда там, толкова и Леброн е щастлив да прекара времето с тях.,признава още той.  „Ценя ги много, защото ми отделиха от времето си за този уикенд.“, завърши суперзвездата от Охайо.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБА, ЛеБрон Джеймс, Кливланд Кавалиърс
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи