Време за финал


Време за финал
(сн. БФБ)
24-04-2016 11:50

 

Днес започва финалната серия на женското първенство. От 17.30 в Хасково местният отбор приема Монтана 2003, с което ще се открие битката за титлата.


Безспорно до финал достигнаха двата отбора, които най-много заслуважаха това. Те водеха в класирането през целия сезон, биеха съперниците си и съвсем логично ще спорят за титлата.


Естествено проблем за Хасково е фактът, че тимът бе напуснат от Лия Галдейра. Тя замина за женската НБА и ще лиши своите от сериозна нападателна мощ. В нейно отсъствие Хасково ще се опита да компенсира с повече воля и желание за победа, но това едва ли ще е достатъчно.


Без съмнение напускането на Галдейра прави Монтана фаворит в серията. Те са в пълен състав и няма да изненада, ако спечелят и двете си гостувания в Хасково. Все пак момичетата на Стефан Михайлов не трябва да подценяват ситуацията и трябва да излязат концентрирани на 100%.


Ние като зрители се надяваме на интересни и оспорвани двубои, които да са достоен завършек на шампионата. Дано естествено се размине и без скандали, които предвид емоционалността на двамата треньори, са вероятни.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: ДП - жени, Хасково 2012, Монтана 2003
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи