Йордан Минчев: Подходихме сериозно


Йордан Минчев: Подходихме сериозно
(сн. Тони Тончев, BGbasket.com)
25-04-2016 12:09

Йордан Минчев стана най-полезен играч на финалите за Купа БФБ и най-добър реализатор на турнира. Той отново показа таланта си, като особено силно игра на финала с Чавдар Троян, когато вкара 30 точки и хвана 9 борби. Ето как той коментира своето и на отбора представяне пред BGbasket.com:

 

"Отстрани изглеждаше, че е лесно понеже подходихме много сериозно и нещата ни се получаваха. Това се виждаше и отстрани. Имахме доста вкарани далечни стрелби и това ни позволи да натрупаме разлика.

 

Със сигурност водим по-добър тренировъчен процес от другите отбори на този турнир. Успяхме да тичаме повече на контраатака и така дойдоха доста лесни точки, с което се получи разликата.

 

Със сигурност мачовете в А група, а и не само, бяха доста полезни за мен, въпреки че бяха много. Мисля, че се представих добре, но винаги може и още по-добре. Много съм доволен и от отбора. Сплотихме се с момчетата и нещата ни се получиха.

Радвам се за наградите. Дадох каквото можах и през целия турнир нещата вървяха.

 

Сега предстоят мачове с Балкан и нямаме време за празнуване или почивка. Ще дадем всичко от себе си и се надявам да се представим на ниво."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Йордан Минчев, Левски -2, Купа БФБ
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи