Небойша Видич: Накрая направихме всичко, както трябва


Небойша Видич: Накрая направихме всичко, както трябва
(сн. lap.bg)
28-04-2016 11:27

Старши-треньорът на Балкан Небойша Видич коментира за BGbasket.com победата на отбора си срещу Левски в първия мач от четвъртфиналната серия между тях:

 

"Естествено, че няма как да е лесно. Левски е добър и млад отбор, като има и играчи с опит. През второто полувреме те вдигнаха интензитета, а ние не отговорихме добре. Имахме някои слаби защити, те вкараха тройки и така се върнаха. Не знам. Може би вече да сме почнали да мислим за мача в София, но в плейофите не трябва така.

 

Генерално Левски подобри защитата и това доведе до проблеми в нашата организация в нападение. Това им даде психологическо предимство и те вкараха някои тройки, с които намалиха разликата. Пробвахме всички играчи, за да разтеглим минутите. Това е обяснението - лоша наша организация в нападение е някои грешки в защита доведоха до намаляване на разликата.

 

Въпреки всичко мисля, че контролирахме нещата. Те свалиха до 6 точки, но пак контролът беше за нас. Когато стигнеш до минус 20 вече нямаше отговорност и нерядко тройките започват да влизат. Накрая обаче направихме всичко както трябва."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Небойша Видич, Балкан, Левски, НБЛ - мъже
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи